Her snakker vi mann som kan sine saker. Fantastisk dyktig og seriøs. Takk Peter for at du hjalp meg med å finne tilbake kampånden igjen .
Anbefales på det sterkeste. 
# Frank Finnøy

Peter har hjulpet meg med hverdagens utfordringer, hjulpet meg med å finne verdien i alt jeg gjør på jobb, hjemme og det jeg skal prestere på trening. Ting som før var et slit er en bagatell og jeg har virkelig sett verdien av å nyte veien mot målet og ta små justeringer for varig endring og evig velstand!
Beste investeringa jeg har gjort selv om jeg har fond i banken!
# Elise Mælen

Hvis du trodde du visste hva coaching og mental trening var, så må du faktisk tro om igjen. Du har ikke den fjerneste anelse om hva det kan gjøre for deg, så lenge det utføres i lag med rette person! Med sin enorme gjennomslagskraft vil han feie alt du har vært borte i fullstendig av banen! Jeg vet ikke hvilken av følgende uttalelser som føles mest rett for meg å stadfeste, men én av to ting må sies om Peter sin evne til å skaffe deg de gjennombruddene du trenger og resultatene du ønsker: 1. Han bringer coaching og mental trening til et plan som andre coach- og mental trener aktører kun våger å drømme om i sine våteste fantasier! 2. Ordene “coach” og “mental trener” har blitt såpass utvannet av ymse aktører der ute, at disse begrepene ikke lenger er i nærheten av å beskrive hva Peter er i stand til å få til sammen med deg!
# Zenjoakim Årnes

Jeg har alltid likt å bruke kroppen min i idrett og Peter har hjulpet meg med å bruke hodet også. Han har gitt med gode tips i forhold til hvordan jeg skal tenke under forskjellige situasjoner, både på og utenfor idretten. Hjulpet meg med å sette gode mål og gitt meg strategier for å nå dem.
# Mohammed Ahmed, Brasiliansk Jiu-jitsu atlet, Frontline Academy

Peter har gitt meg et helt nytt perspektiv på livet både når det gjelder karrieren min som idrettsutøver og entreprenørskap. Jeg har alltid  visst at det mentale er viktig, men når man jobber med Peter så skjønner man at det ikke bare er viktig, men også veldig nødvendig.
# Hussein Abbas-Zade, Brasiliansk Jiu-Jitsu atlet, Frontline Academy