Hei og Velkommen hit!

Det er jeg som er Peter Valderhaug og jeg er lidenskapelig opptatt av hvordan vi påvirkes av historiene vi forteller oss selv. Mottoet mitt er «Lev som om du gjør det med vilje».

Siden 2006 har jeg vært interessert i å lære om hvorfor vi gjør de tingene vi gjør og i 2011 ble jeg uteksaminert fra Markedshøyskolen (Høyskolen Kristiania) i Hotell og Relasjonsledelse med fordypning i hva som gjør hotellkunder fornøyd.

For å gjøre meg opp en mening eller i det minste begynne å forstå hvorfor vi gjør det vi gjør, har vært innom mange diverse felt, som for eksempel, medisin, filosofi, nevrovitenskap, psykologi og NLP (Nevro-lingvistisk programmering). Hjernen vår tenderer nemlig mot å huske de tingene vi ikke gjorde, i stedet for å minne oss på alt det positive vi har gjort, og derfor blir handlingene vi foretar oss enda mer viktig.

Etter å ha lest om feltet i noen år, meldte jeg meg i 2014 på et NLP Practitioner kurs. Det ble sagt at NLP «er bruksanvisningen til hjernen», noe jeg synes var såpass spennende at jeg like gjerne fortsatte denne retningen med NLP Master Practitioner, NLP Trainer og NLP Coach.

Nå om dagen fordyper jeg meg i organisasjonspsykologi og ledelse gjennom en «Master of Science» på Handelshøyskolen BI. Jeg kombinerer erfaringen min som mentaltrener og coach med forskningen på hva som gjør organisasjoner effektive.

Jeg elsker mennesker og setter stor pris på en hyggelig samtale over et spennende tema. Hvis du vil ta en prat er jeg tilgjengelig på +47 97972026 eller peter@petervalderhaug.no. Ser frem til å høre fra deg.

Utover det er jeg tilgjengelig på:

Instagram: @petervalderhaug
Twitter: @petervalderhaug